Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Michael Jackson - Malt Whisky Companion
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Between the Sheets inloggen

Between the Sheets

Ingrediënten

Citroensap (voor het inwrijven)
Perensuiker (ook rood suiker genoemd)
1/2 dl whisky
1/2 dl Aurum (of Grand Marnier)
1/2 cl Citroensap
6 ijsblokjes

Bereiding

De randen van de glazen inwrijven met citroensap en in perensuiker dopen
1/2 dl whisky, 1/2 dl Aurum (of Grand Marnier), 1/2 dl citroensap en 6 ijsblokjes shaken
Door een zeefje in de cocktailglazen schenken