Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Hans Offringa - A Taste of Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Canadese koffie inloggen

Canadese koffie

Ingrediënten

7 1/2 dl sterke, zwarte koffie
0,6 dl ahornsyroop
1,2 dl Rye wiskey
2 1/2 dl slagroom
4 eetlepels ahornsiroop

Bereiding

Sla de slagroom stijf met de ahornsiroop
Verdeel de wiskey en ahornsiroop over 8 verwarmde glazen
Giet de koffie erbij, laat een rand van 3 cm over
Vul aan met het slagroommengsel