Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Phillip Hills - The Scotch Whisky Directory
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Irish coffee inloggen

Irish coffee

Ingrediënten

1 el lichtbruine suiker
1 borrelglas Ierse whisky
Sterke hete koffie
Half opgeklopte slagroom

Bereiding

Schep in elk glas een eetlepel lichtbruine suiker en giet daarop de inhoud van het borrelglas
Roer goed door en vul dan het glas bij met sterke, hete koffie, roer tot de suiker is opgelost en giet er voorzichtig, langs de achterkant van een lepel een laag half opgeklopte slagroom op
Roer de koffie nu niet meer om