Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Charles Maclean & Charles MacLean - Maclean's Miscellany Of Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Velvet Hammer inloggen

Velvet Hammer

Ingrediënten

60 ml Room
30 ml Whiskey (Bourbon)
20 ml Tia Maria
10 ml Grand Marnier

Bereiding

Je giet het hele zootje bij elkaar, voor de Whiskey raad ik je aan om Jack Daniels te gebruiken.
Je stopt er een hoop ijs bij en schud alles snel en krachtig door elkaar.
Meteen schudden en schenken nadat je het ijs er bij hebt gedaan anders wordt het veel te waterig.
Serveren in een groot wijnglas en op de top wat Kaneel sprenkelen.