Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Maclean, C. - Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Whisky Sour Miasson inloggen

Whisky Sour Miasson

Ingrediënten

40 ml bourbon whisky
20 ml citroensap
1 dash angostura
80 ml sinaasappelsap

Bereiding

De ingrediënten met 3-4 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken.
Garneren met een schijfje sinaasappel en kersen.