Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

D. Wishart - Whisky geclassificeerd
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Whisky sweet and sour inloggen

Whisky sweet and sour

Ingrediënten

1/10 citroensap
1/10 sinaasappelsap
2/10 rietsuikersiroop
2/10 bourbon
4/10 scotch whisky

Bereiding

Bereiding Giet het citroensap , het sinaasappelsap, de suikersiroop in de shaker.
Voeg er de bourbon bij en de scotch of een van beide in dubbele portie.
Krachtig shaken gedurende 10 seconden en in whisky glazen gieten zonder ijs afwerken met schijfjes appelsien en gekonfijte kersen.