Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Phillip Hills - The Scotch Whisky Directory
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Amberpousse inloggen

Amberpousse

Ingrediënten

5 cl whisky
1 theelepel acaciahoning
enkele druppels citroen
1 schijfje sinaasappel
5 kruidnagels
1 kaneelpijpje
kokend water
kaneel

Bereiding

Meng de whisky met de honing en het citroensap in een Irish-coffee-glas.
Steek de kruidnagels in de sinaasappelschijf en leg ze in de vloeistof.
Overgiet met een half glas kokend water en bestrooi met een beetje kaneel.
Versier met een kaneelpijpje als roerstokje.