Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Dorling Kindersley, Michael Jackson & Dave Broom - Encyclopedia Of Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > anti - fresh (antivries) inloggen

Anti - fresh (antivries)

Ingrediënten

Ballentines
Gin
Grand Peacher of andere peren likeur
Pisang Ambon
Bols blue of andere blue curacau
Malibu
Mongaroce of andere tropische vruchten likeur
Lima of andere limoen likeur
Sweppes lemon
schijfjes citroen en sinaasappel
ijsklontjes

Bereiding

Giet in een flinke kan gelijke delen van alle dranken bij elkaar tot de kan voor ongeveer 3/4 gevuld is.
Flink wat ijsblokjes erbij en schijfjes citroen en sinaasappel.
Daarna de kan verder vullen met Sweppes lemon.
Serveren in kleine glaasjes!
Dit is een behoorlijk sterk drankje, hoewel het makkelijk wegdrinkt.
Let op je gezondheid!
De anti-vries achtige kleur (fluorescerend blauw, vandaar de naam) doet het altijd goed onder blacklights!