Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Gavin D. Smith - Ardbeg
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > atholl brose inloggen

Atholl brose

Ingrediënten

50 ml. milde malt (Balverie, Tobermory, MacGallan 12 yrs) 2 el vloeibare heidehoning 75 ml. lichtgezoete slagroom lobbig geklopt 25 gr fijne havermout

Bereiding

Begiet de havermoet met 50 ml. water, laat een uur staan, druk havermout uit boven fijne zeef. Meng vocht met honing, whiskey en room.