Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Perry Luntz & Carol Ann Rinzler - Whiskey & Spirits for Dummies
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Studentenhaver Op Whisky inloggen

Studentenhaver Op Whisky

Ingrediënten

pond gedroogde abrikozen en rozijnen (gemengd)
2 ons gemengde noten (gepeld)
75 cl. whisky
25 suikerklontjes
Een weckfles met een inhoud van ca. 2 liter.

Bereiding

Doe alle ingredienten in lagen in de weckfles.
Verdeel de suikerklontjes over de verschillende lagen.
Laat ongeveer 2 maanden rusten voor serveren.
Lekker lepelen uit een glas of over chokolade ijs