Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Thierry Benitah, Emmanuel Dron & Jean-Marc Bellier - Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Whisky cocktails > Frosty Collins inloggen

Frosty Collins

Ingrediënten

1 a 2 bg Bourbon whisky
sap van een halve citroen
veel ijsblokjes
sodawater
citroenschijf
kers

Bereiding

Zet een hoog glas eerst een paar uur in de koelkast.
Giet er daarna het citroensap in en vul het bijna tot aan de rand op met ijsblokjes.
Giet er de whisky langzaam overheen en vul het glas op met sodawater.
Roer langzaam het glas om en versier het met een schijfje en een kersje.