Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Phillip Hills - The Scotch Whisky Directory
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Forum > Evenementen > Internationaal Whiskyfestival Leiden 2008 inloggen
Internationaal Whiskyfestival Leiden 2008

  Cyberax99 schreef op 2008-10-22 22:02:56

Ook dit jaar wordt er weer een whisky festival gehouden in Leiden. Het is dit jaar van vrijdag 14 tot en met zondag 16 november. Voor meer informatie kijk op de website:

http://www.whiskyfestival.nl/leiden/index.php  Cyberax99 schreef op 2008-10-27 18:29:28

De organisatie van het Internationale Whiskyfestival te Leiden stuurde de volgende mail rond:

Geachte Whisky liefhebber! Nog minder dan 3 weken te gaan en dan opent de Pieterskerk in Leiden weer haar deuren voor het 9e International Whisky Festival in Leiden. Wij willen voordat het zover is nog enkele zaken onder uw aandacht brengen, zoals:

  • De kans om een reis naar Schotland te winnen, of één van de top 6 whisky's, indien u voor 4 november uw stem uitbrengt op uw favoriete whisky via www.whiskyawards.nl Stem nu!
  • De awards van de SSMWSociety tijdens de VIP sessie op vrijdagmiddag uitgereikt worden door niemand minder dan Ronald Koeman.
  • De award van het Festival voor de beste Single Malt 2008 uitgereikt wordt door de burgemeester van Leiden dhr. H.J.J. Lenferink.
  • De festival botteling dit jaar wel te proeven is bij de stand van Wine World Holland(standnr. 2) of bij de organisatiestand, maar niet op het festival verkocht wordt. Indien u de botteling wilt bestellen, dan kan dit nog tot 7 november. De bestelling moet wel voor het festival betaald zijn, want u kunt wel de fles ophalen bij de North End Pub, maar daar niet betalen. Er is nog een beperkt aantal flessen voorradig, wees er daarom snel bij!
  • Er nog diverse masterclasses zijn waar nog enkele plaatsen vrij zijn. Ook deze kunt u nog reserveren tot 7 november als u zeker van uw plaats wilt zijn. U kunt ook altijd nog proberen op het festival zelf te reserveren. Dit kan bij de organisatiebalie. Indien er een sessie vol is, u altijd nog kunt proberen via één van de verkoopadressen een kaart te bemachtigen.
  • Alle aanwezige whiskymerken en standhouders te vinden zijn op www.whiskyfestival.nl door op whisky informatie te klikken.
  • De hotelaccommodaties in Leiden nagenoeg vol zitten, dus mocht u nog een overnachting willen boeken, wacht hier niet te lang mee.
  • Er nog steeds treinkaartjes voor 15 euro retour te koop zijn via de site.
  • Een aantal bezoekers hun kaarten nog moeten betalen en verzocht worden dit te doen voor 7 november omdat de kaarten anders in de vrije verkoop gaan.
  • Een record poging whisky tasten gedaan wordt op 31 januari 2009 in Gent/België. Vanaf 1 november 2008 meer informatie te vinden is op www.worldrecordwhiskytasting.be

Wij hopen u te mogen begroeten op 14/15 of 16 november!!

De organisatie  The frankman schreef op 2011-07-17 11:03:52

Hebben jullie geen recentere berichten* Om berichten te plaatsen moet je zijn ingelogd.