Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Hans Offringa - A Taste of Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Koken met whisky > Garnalen Cocktail 2 inloggen

Garnalen Cocktail 2

Ingrediënten

Voor 4 personen
350 gram Hollandse gepelde garnalen
4 takjes verse peterselie
3 eetlepels slagroom
3 eetlepels mayonaise
3 druppels tabasco
2 theelepels citroensap
1 witte grapefruit
1 krop sla
1 eetlepel whisky
1 avocado
1 eetlepel tomatenpuree
1 limoen
1 theelepel worcestershiresaus

Bereiding

4 grote wijnglazen vullen met slablaadjes. Avocado schoonmaken en in blokje snijden. Grapefruit dik schillen. Partjes tussen de vliezen uitsnijden. Garnalen, grapefruit en avocado door elkaar scheppen en over de glazen verdelen.
Voor de saus: alle ingredienten met tabasco, zout en peper naar smaak mengen. Saus over de glazen verdelen. Op de rand van elk glas een plakje limoen. Eventueel garneren met peterselie.