Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Stefan Gabanyi - Whiskey
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Koken met whisky > Garnaalschotel inloggen

Garnaalschotel

Ingrediënten

500 gr grijze garnalen
4 tomaten
1 bosje lente uitjes
2 preiwitten
mayonaise
ketchup
whisky
cayennepeper

Bereiding

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in dobbelsteentjes.
Snij de lente-uitjes en het preiwit fijn.
Bereid een cocktailsaus met de mayonaise, ketchup, whisky en cayennepeper.
Doe de garnalen in een grote kom en meng er de cocktailsaus, tomaten, lente-uitjes en prei door.