Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Hans Offringa - De weg naar Craigellachie
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Koken met whisky > Camembertpuntjes met marmelade inloggen

Camembertpuntjes met marmelade

Ingrediënten

1 kleine camembert (125 gr)
1/2 eetlepel whisky
1 eetlepels marmelade
1 sinaasappel
1 eetlepel gepelde pistachenootjes

Bereiding

Halveer de camembert overlangs.
Roer de whisky door de marmelade en strijk dit mengsel over de onderkant van de camembertplakken.
Leg de bovenkant erop en wikkel het geheel strak in plasticfolie.
Laat de camembert op kamertemperatuur zo minstens 1 uur liggen.
Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Verwijder het folie en snijd de camembert in 6 puntjes.
Zet de puntjes op 2 bordjes, leg de sinaasappelpartjes er in een waaiertje naast en strooi de gehakte pistachenootjes erover.