Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Perry Luntz & Carol Ann Rinzler - Whiskey & Spirits for Dummies
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Koken met whisky > Rosbief in Potella inloggen

Rosbief in Potella

Ingrediënten

500 g rosbief
100 g paté of mousse de volaille
100 g bacon of ontbijtspek
1 ui
2 cl whisky

Bereiding

snij de rosbief in de lengte door en wrijf in met zout en peper
leg de paté ertussen
de rosbief terug op elkaar leggen
omwikkel met de bacon of speklapjes
zonodig vaststeken met houten prikkers

Leg het vlees in de Potella en giet de whisky erover
deksel op de Potella of Römertopf
schuif de Potella in de niet-voorverwarmde oven in het midden Braadtijd=45 min op 220°C
Geef hierbij gebakken aardappeltjes