Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Helen Arthur - The Single Malt Whisky Companion
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Koken met whisky > Wisky cake inloggen

Wisky cake

Ingrediënten

1/2 lb. self-raising flour
6 oz. butter
6 oz. brown sugar
2 tablespoons whisky
3 eggs
1/4 lb. cherries (quartered)
1 teaspoon baking powder
pinch of salt
1/4 lb. chopped almonds (reserve a few for the top)

Bereiding

Soak the nuts in the whisky for about an hour.
Cream butter and sugar. Add the beaten eggs, nuts en whisky, flour baking powder and salt.
Bake in a moderate oven for 3/4 hour.