Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Dorling Kindersley, Michael Jackson & Dave Broom - Encyclopedia Of Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Koken met whisky > Sinaasappel-krabsalade inloggen

Sinaasappel-krabsalade

Ingrediënten

Voor 4 personen
1.25 deciliter creme fraiche
1,50 centiliter citroensap
8 krab sticks
4 sinaasappels
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
1 eetlepel whisky
0,50 krop sla

Bereiding

Roer de creme fraiche, de mayonaise, het citroensap, de whisky en ketchup door elkaar. Haal de schil van de sinaasappels en trek de partjes los. Verwijder alle pitten en vellen en probeer de partjes heel te houden. Vang het sap op om door het sausje te roeren. Haal de krabsticks uit het plastic. Snijd de sticks in kleine stukjes en pluis die uit elkaar. Schep de krab door de sinaasappel. Verdeel de gewassen en gedroogde slabladen, die in stukjes zijn gescheurd, over de borden. Leg hier het sinaasappel-krabmengsel op en giet er wat saus overheen.