Whisky Wereld
Menu
DistilleryDistilleerderij
WhiskyWhisky
WinkelsWinkels
Informatie
Productie procesProductie proces
Whisky soortenWhisky soorten
Nosing & TastingNosing & Tasting
Whisky termenWhisky termen
Whisky boekenWhisky boeken
Koken met whiskyKoken met whisky
Whisky cocktailsWhisky cocktails
Whisky videoWhisky video
Community
Whisky forumForum
Whisky agendaAgenda
Pagina
Voeg toe aan uw favorietenFavorieten
Stel in als startpaginaStartpagina
LinksLinks
Boek

Thierry Benitah - The Little Book Of Whisky
Nieuwsbrief
Whisky Wereld > Koken met whisky > Amerikaanse maïssalade inloggen

Amerikaanse maïssalade

Ingrediënten

250/300 g maïskorrels (uit blik)
sap 1 citroen
6 tomaten (gepeld en ontpit in kleine blokjes)
125 g rookvlees (in kleine blokjes)
100 g mayonaise
2 eetlepels whisky
2 th lepels geraspte mierikswortel (potje)
zout en witte peper
8 blaadjes sla
bieslook

Bereiding

laat de maïs goed uitlekken en bedruppel met citroensap -rookvleesblikjes en tomatenblokjes bij de mais voegen
in een kom de mayonaise, whisky,mierikswortel, zout, peper goed mengen -giet de saus over de salade en plaats 20 min afgedekt in de koelkast
Beleg een schaal met slablaadjes en verdeel de salade erover; bestrooi met bieslook Geef er volkorenbrood bij met boter